Ir para o conteúdo principal

Conserte seus objetos

Direito de executar reparos

Loja

Inglês
Holandês

Demontage van de iPhone 5s

Guia de informações

= Concluído = Incompleto

  Descreva a peça ou componente específico deste(a) device em que você está trabalhando. Ex: Bateria

  Criar um título.

  Este breve resumo só aparecerá em resultados de pesquisas.

  Dar informações básicas antes de o leitor mergulhar no guia.

  Passos do guia

  Passo 1

  Een iPhone-release betekent altijd weer een reisje in de toekomst—het iFixit-demontageteam reisde 17 uur vooruit om zeker te stellen dat het de iPhone 5s als een van de eersten zou hebben.

  Passo 2

  Laten we, terwijl we ons klaarmaken voor de interessante binnenkant van de 5s, alvast kijken wat de specs zijn:

  Passo 3

  Apple blijft de trend voortzetten om iPhone-gebruikers buiten te houden met het gebruik van pentalobe schroeven. Gelukkig hadden wij ons daar al op voorbereid. We trekken onze iPhone 5 bevrijdingskit tevoorschijn en, niet geheel tot onze verbazing, werkt die perfect!

  Passo 4

  We zijn klaar met schroeven voor nu; tijd om deze unit open te maken! Net als vorig jaar maken we gebruik van de zuignap om de schermmodule van de achterste behuizing te verlossen.

  Passo 5

  Onze ge-spudger betaalt zich uit. Aan de onderkant van de telefoon verbindt een kabel de Touch ID-sensor in de thuisknop met de Lightning-poortmodule.

  Passo 6

  Met onze favoriete schroevendraaierset verwijderen we eerst een aantal metalen covers over de aansluitingen om vervolgens de epische strijd om de batterij aan te gaan.

  Passo 7

  De 5s claimt 10 uur aan 3G-praattijd, maar er gaan rumoeren de ronde over het feit dat iOS 7 veel van die batterijcapaciteit opeist.

  Passo 8

  Nu de batterij veilig is verwijderd, richten we onze aandacht op de volgende stap van onze demontagereis: het verwijderen van de (onveranderde) 326 ppi Retina-schermmodule.

  Passo 9

  Vervolgens trekken we ook de thuisknop en Touch ID, Apple's nieuwe vingerafdrukscanner, uit de telefoon. Hoe werkt dat ding eigenlijk?

  Passo 10

  We halen de cover over de iSight-camera weg.

  Passo 11

  Voor diegenen die de stappen van de handleidingen tellen en deze vergelijken met die van vorig jaar: volgens ons lopen we vrijwel gelijk.

  Passo 12

  Het lijkt erop dat we een Murata 339S0205 Wi-Fi module (volgens Chipworks, gebaseerd op de Broadcom BCM4334) hebben gevonden.

  Passo 13

  Open ses-EMI! Houd je vast, we gaan weer de IC-schatten identificeren:

  Passo 14

  En nog meer IC's!

  Passo 15

  Vertaling hier toevoegen

  Passo 16

  Het is tijd om de "new kid on the block" aan een inspectie te onderwerpen, en we moeten zeggen dat deze net zo "fly" is als de A7. Samen met de vingerafdruksensor is de A7 een van de belangrijkste redenen voor consumenten om de 5s boven de 5c te verkiezen.

  Passo 17

  Nu is het tijd voor jouw close-up, selfie-cam!

  Passo 18

  De onderste onderdelen in de 5s lijken erg veel op die van de 5, alhoewel deze versie van de speakermodule er iets makkelijker uitkomt dan de vorige keer.

  Passo 19

  We stuiten op nog een hardware-update: de nieuwe "dubbel-flits".

  Passo 20

  Repareerbaarheidsscore van de iPhone 5s: 6 van de 10 punten (10 is het gemakkelijkst te repareren)

  Suas contribuições são licenciadas pela licença de código aberto Creative Commons.