Ir para o conteúdo principal

The 2013 revamp of the desktop Mac series known as the Mac Pro.

102 Perguntas Visualizar todos

Not booting whatsoever, fan is running!

I'm in the same boat as Mac Pro 2013 is not powering on (lights On , Fan Off , No Chime ), but with no red LEDs on the CPU riser card. The computer was working fine before a move.

  • Power button remains on
  • Fan is running
  • No chime is heard
  • Diagnostics all green except for PCIe Switch Status (indicating that EFI boot has not been started/reached)
  • Removing all RAM causes computer to beep once every five seconds (as expected)
  • Logic board does not have any red LEDs
  • IO board does not have any red LEDs
  • CPU riser board does not have any red LEDs

I'm hoping I can find another 2013 Mac Pro to try to do some part swaps to see what the culprit might be. Otherwise I don't think it's worth buying replacement parts without knowing if it will fix things or not :(

Responder a esta pergunta Também tenho esse problema

Esta pergunta é pertinente?

Pontuação 0

Comentários:

Hi, I have the same problem just #2 and #5 lights up, what did you do to let the all indicators light to turn on?

Thanks!

por

Adicionar um comentário

1 Resposta

Pergunta Mais Útil

I/O board has only 1 red LED (Flex Check) and the other 7 are green. You will have to verify which one doesn't light up to diagnose the issue. I've posted some time ago the repair manual for the 2013 Mac Pro.

you will need a magnet to have all LEDs light up on the I/O board.

If the repair manual is not there anymore, let me know and I will get it to you. I also have most parts available for sale if you need anything in particular.

Esta resposta foi útil?

Pontuação 1
Adicionar um comentário

Adicionar a sua resposta

Michel Metta será eternamente grato(a).
Exibir estatísticas:

Últimas 24 horas: 0

Últimos 7 dias: 1

Últimos 30 dias: 6

Duração total: 11