Pular para o conteúdo principal

An e-cigarette vaporizer is reusable alternative to traditional smoking.

91 Perguntas Ver todas

Smok X-Priv will not heat up coil

My xpriv voltage stays at 0.500 volts and the coil wont heat up the tank works on other mods. Can someone please help me

Responder a esta pergunta Também tenho esse problema

Esta é uma boa pergunta?

Pontuação 3

Comentários:

Hi deline_664 what batteries did you use and had you check your batteries?

por

Samsung INR18650

havent checked batteries yet. Do you recommend buying a new set to try??

por

Hi deline_664, before you purchase, get a multimeter to check if the voltage

you should be getting around 3.3 to 4.2V

por

I have the same issue, battery’s are fine, tried 3 diff tanks and I have another device same model that my wife uses it works with all my tanks. Switched batteries to no avail same issue

por

mines also stuck at .1 ohms smh

por

Mostrar mais 1 comentário

Adicionar um comentário

Apple Watch Kits

Screen and battery repairs just got easier.

Comprar agora

Apple Watch Kits

Screen and battery repairs just got easier.

Comprar agora

9 Soluções

Resposta Mais Útil

I had a simmilar problem on my SMOK x-priv. If you look in the bottom right corner there is a timer, that should track how long the current puff is.

The problem was that it was just continuesly resetting the timer and firing constantly for a split second each time. at such a low voltage where it wouldn't heat the coil enough.

If your timer is also stuck at 0.1s all while holding the trigger, take it back to the store.

Esta resposta foi útil?

Pontuação 3

Comentários:

It still has the timer count to 10. I can hold my finger on the coil the entire time(i know stupid, but no heat at all)

por

Still, just return it to your local store, and they should take it in, if it's within the items waranty, which mine still was after they saw my issue. Conclutuion was a chipset failure.

por

I bought it from ebay seller not available now

por

Mine is just like yours timer stuck at .1 secs

por

mines also stuck at .1 secs smh

por

Mostrar mais 2 comentários

Adicionar um comentário

Check all the internal settings, watts, etc. Take the coil out and reinstall, prime, reset internal settings to new coil, etc. Coil might not be installed right enough or maybe it burnt if not primed properly first time. Charger plugged in should tell you how full batteries are…fully charge for several hours. Ohms should be about .4 and volts should be 4-5 if it's the original pieces in the kit. 60 watt setting should be fine depending on juice. Coil should be fine well above this. Picked up mine last week and love it.

Esta resposta foi útil?

Pontuação 1

Comentários:

I have the same issue. The only thing that helps is changing to fresh batteries or plugging in with USB charger and charging the batteries to 75 to 100%.. Usually at 50% battery level, it stops firing and only goes up to .5 volts.

por

Adicionar um comentário

Had same issues even though my batter indicator says 50% no fire put 100% batteries in and bam it hit got 4 batteries swapping 2-3 times a day waiting for new 3000 mah i never turned if off for first few weeks now i do to conserve battery .

I like my V8 baby beast tank better than the

V12 this has kept me from smoking

Cigarettes for 10 months on vaping having some fun with it and my breathing is

Drastically better by better than 100%

Esta resposta foi útil?

Pontuação 1
Adicionar um comentário

Well, i was having the same problem,

first, my batteries went completely ZERO charge,

then, mod-cable connected to usb, wouldn’t even display any charging process,

I finally buy new batteries some brown samsung, and left mine (some purple ones) charging at vape store,

when installing batteries, it wouldn’t fire any vape.

when remove and reinstall atomizer, screen said NO ATOMIZER, and then SHORT IN ATOMIZER…

After cleaning, and cleaning and drying and drying and trying, it random the activity between “no fire and stuck in no puff count nor time count” and then displayed LOW OHMS .016…

i remove new batteries and place them to charge in my new independent charger, then, after 10 mins maybe, i installed those batteries in my xpriv mod, and connect the charging cable with a regular usb charger (NO IPHONE, NOR IPAD charger they said that at the store!!!) regular, regular chinese slow charger.

It fixed the no fire, and worked!!! first depended on being connect to charger cable, and it wouldn’t fire if disconnect.

Then after a few minutes start working regularly, even if disconnected.

I’m guessin maybe theres a charge inside the mod, and when batteries die to ZERO it loses ohms or something…

Esta resposta foi útil?

Pontuação 0
Adicionar um comentário

I bought one and I accidentally dropped it but not a major drop basically just knocked it down and when I tried it again, the timer wouldn't go past 1. It's wouldn't heat up. Everything else on settings is okay but the seconds won't go up. So I went out and bought a new one same one different color and after a week it started to do the same thing!!! I don't know if it's just a bad product overall but come on?! Twice?? I tried everything new tank, new batteries, new charger…nothing worked. I just went and bought a different one. I was so disappointed in SMOK! :’( Does anyone know how to fix this problem?? I wouldn't mind having an extra one at home, a back up one.

Esta resposta foi útil?

Pontuação 0

Comentários:

I am having the same problem. Have you gotten any answers to this that that has fixed the problem??

por

No never got an answer to fix that issue. did u?

por

Adicionar um comentário

Set puff limiter to never

Esta resposta foi útil?

Pontuação 0
Adicionar um comentário

How do I pre heat my smok X-priv

Esta resposta foi útil?

Pontuação 0
Adicionar um comentário

It’s a battery problem for me but my batteries are brand new, I plugged it in and when my batteries got down to about 60% it did not like it, if you can hit it for like 2 seconds on the charger then let batteries change for a bit, that fixed my issue

Esta resposta foi útil?

Pontuação 0

Comentários:

I have the smoke TPRIV it was saying ohm's low .I seen a video that said to change the mod/tank I did it and miraculously it worked!! For about two seconds shmmfh! Now it is completely blank like it's dead . I got it not to long ago and it's like Brand new .

por

Adicionar um comentário

I have this issue. Not the timer, but it's when the batteries lose charge. I switched them last night when it happened for the first time, used it a handful of times…go to use it today and the batteries are at half somehow. Works just fine with fully charged batteries. I've had it maybe 6 months, never dropped, no issues. This sucks cause I don't have the money for a new mod :/

Esta resposta foi útil?

Pontuação 0
Adicionar um comentário

Adicionar a sua resposta

deline_664 será eternamente grato(a).
Visualizar Estatísticas:

Últimas 24 horas: 24

Últimos 7 dias: 158

Últimos 30 dias: 895

Todo: 24,207