Pular para o conteúdo principal

As I power on my sony led tv with the help of remote, small red light

on bottom of front panel turns green , the TV power gets on " SONY" logo comes ..it goes to next screen..but after few seconds it turns of & the green light on bottom of front panel starts blinking for 4-5 times & then it goes off. If i put it on with remote again..it get the whole process & goes off..max it do for three times..after that remote stop working..i mean the led does not get switched on with remote after third trial.

Can anybody help..as what has gone wrong..it is two year old...

Respondido! View the answer Também tenho esse problema

Esta é uma boa pergunta?

Pontuação 1
Adicionar um comentário

iPhone X Fix Kits

Warranty up? No worries, we’ve got the fix.

Comprar agora

iPhone X Fix Kits

Warranty up? No worries, we’ve got the fix.

Comprar agora

1 Solução

Solução escolhida

@sanjayiddelhi this sounds like your TV goes into a self protection mode. You will have to tell us what exact model this is and what you have checked so far. You do need to try all different inputs and disconnect everything else (soundbar etc.) Just use one input source at a time. If that does not make a difference you do want to unplug your set and remove the back. Then take a close look at your boards. Check for domed, leaky capacitors. Post some images of all of your boards with your question so that we see what you see. Use this guide Adding images to an existing question for that. Right now I would focus on the power board which could be the main culprit by not providing the proper voltages.

Esta resposta foi útil?

Pontuação 1
Adicionar um comentário

Adicionar a sua resposta

sanjay será eternamente grato(a).
Visualizar Estatísticas:

Últimas 24 horas: 0

Últimos 7 dias: 2

Últimos 30 dias: 24

Todo: 1,006