Ir para o conteúdo principal
Ajuda

Versão atual de: oldturkey03 (detalhes da votação) ,

Título:

Internet connects most of the time but not always

Texto:

Ok, I seem to have a little problem with it. Sometimes when I turn it on it boots up fine, no chime but I have the sound muted. When I go to launch firefox (newest one) it never loads. My airport menu (thingy at the top of the menu bar) says I have a full signal (the airport express and iMac are less than 20 feet away from each other). Same thing with Safari. Everything else still works, i.e. xbox 360, MacBook, wii, and an iPod touch, at the same time. Sometimes it works right the first time but other times it will not work at all. Restarting and turning it off then back on doesn't help either. I have to turn it off for over 30 minutes then try again and it always works after that. Any ideas?

p.s.- sorry about the length

dispositivo:

iMac Intel 20" EMC 2266

Status:

open

Resposta Aceita:

+9056

Editado por: originalmachead ,

Título:

Internet connects most of the time but not always

Texto:

Ok, I seem to have a little problem with it. Sometimes when I turn it on it boots up fine, no chime but I have the sound muted. When I go to launch firefox (newest one) it never loads. My airport menu (thingy at the top of the menu bar) says I have a full signal (the airport express and iMac are less than 20 feet away from each other). Same thing with Safari. Everything else still works, i.e. xbox 360, MacBook, wii, and an iPod touch, at the same time. Sometimes it works right the first time but other times it will not work at all. Restarting and turning it off then back on doesn't help either. I have to turn it off for over 30 minutes then try again and it always works after that. Any ideas?

p.s.- sorry about the length

dispositivo:

iMac Intel 20" EMC 2266

Status:

open

Editado por: Miroslav Djuric ,

Título:

Internet connects most of the time but not always

Texto:

Ok, I seem to have a little problem with it. Sometimes when I turn it on it boots up fine, no chime but I have the sound muted. When I go to launch firefox (newest one) it never loads. My airport menu (thingy at the top of the menu bar) says I have a full signal (the airport express and iMac are less than 20 feet away from each other). Same thing with Safari. Everything else still works, i.e. xbox 360, MacBook, wii, and an iPod touch, at the same time. Sometimes it works right the first time but other times it will not work at all. Restarting and turning it off then back on doesn't help either. I have to turn it off for over 30 minutes then try again and it always works after that. Any ideas?
+
p.s.- sorry about the length

dispositivo:

-iMac Intel 20" EMC
+iMac Intel 20" EMC 2266

Status:

open

Mensagem original de: Skippy722 ,

Título:

Internet connects most of the time but not always

Texto:

Ok, I seem to have a little problem with it. Sometimes when I turn it on it boots up fine, no chime but I have the sound muted. When I go to launch firefox (newest one) it never loads. My airport menu (thingy at the top of the menu bar) says I have a full signal (the airport express and iMac are less than 20 feet away from each other). Same thing with Safari. Everything else still works, i.e. xbox 360, MacBook, wii, and an iPod touch, at the same time. Sometimes it works right the first time but other times it will not work at all. Restarting and turning it off then back on doesn't help either. I have to turn it off for over 30 minutes then try again and it always works after that. Any ideas?
p.s.- sorry about the length

dispositivo:

iMac Intel 20" EMC

Status:

open