Ir para o conteúdo principal

Conserte seus objetos

Direito de executar reparos

Peças e ferramentas

Ajuda

Versão atual de: oldturkey03 ,

Título:

LLEDLED #1 and LED#2 ON but not chime
LLEDLED #1 and LED#2 ON but not chime

Texto:

Hi.

I have got a 2008 iMac 20” with Intel 2.66 Processor.

When I turn ON the imac LED #1 and #2 turn ON, but I have not chime and fans do not turn on. I’m trying without LCD and HDD.

I was thinking that Graphic Card was broken but In that case the fans must turn on, right?

I tried an ebay graphics card, which theoretically works.

Does anyone know what's wrong?

Thanks so much.

dispositivo:

iMac Intel 20" EMC 2133 and 2210

Status:

open

Editado por: Jorge Yerbito ,

Título:

LLED #1 and LED#2 ON but not chime

Texto:

Hi.
 
I have got a 2008 iMac 20” with Intel 2.66 Processor.
I have got a 2008 iMac 20” with Intel 2.66 Processor.
 
When I turn ON the imac LED #1 and #2 turn ON, but I have not chime and fans do not turn on. I’m trying without LCD and HDD.
 
I was thinking that Graphic Card was broken but In that case the fans must turn on, right?
 
I tried an ebay graphics card, which theoretically works.
 
Does anyone know what's wrong?
 
Thanks so much.

dispositivo:

iMac Intel 20" EMC 2133 and 2210

Status:

open

Mensagem original de: Jorge Yerbito ,

Título:

LLED #1 and LED#2 ON but not chime

Texto:

Hi.

I have got a iMac 20” with Intel 2.66 Processor.

When I turn ON the imac LED #1 and #2 turn ON, but I have not chime and fans do not turn on. I’m trying without LCD and HDD.

I was thinking that Graphic Card was broken but In that case the fans must turn on, right?

I tried an ebay graphics card, which theoretically works.

Does anyone know what's wrong?

Thanks so much.

dispositivo:

iMac Intel 20" EMC 2133 and 2210

Status:

open