Pular para o conteúdo principal
Ajuda

Versão atual de: mayer ,

Texto:

Hi oldturkey03@oldturkey03, I’m hoping you’re still around as I have a similar problem with my Sony KD-65X9000B TV (four red flashes and no other response). The components on the power board look mostly ok but there is a slight smell around the top left of the board near the capacitors and diodes up there and it looks like heat has affected the insulation on those primary/secondary coils.
Hi oldturkey03@oldturkey03, I’m hoping you’re still around as I have a similar problem with my Sony KD-65X9000B TV (four red flashes and no other response). The components on the power board look mostly ok but there is a slight smell around the top left of the board near the capacitors and diodes up there and it looks like heat has affected the insulation on those primary/secondary coils.
 
On the backside of the board there also looks like heat stress around those diodes.
 
Any suggestions, should I try to re-solder?
 
Thanks for looking.
 
[image|1658213]
 
[image|1658212]
 
[image|1658217]
 
[image|1658211]
 
[image|1658216]
 
[image|1658215]
 
[image|1658214]
 
[image|1658208]
 
[image|1658210]
 
[image|1658209]

Status:

open

Postagem original de: Graham Prince ,

Texto:

Hi oldturkey03, I’m hoping you’re still around as I have a similar problem with my Sony KD-65X9000B TV (four red flashes and no other response).  The components on the power board look mostly ok but there is a slight smell around the top left of the board near the capacitors and diodes up there and it looks like heat has affected the insulation on those primary/secondary coils.

On the backside of the board there also looks like heat stress around those diodes.

Any suggestions, should I try to re-solder?

Thanks for looking.

[image|1658213]

[image|1658212]

[image|1658217]

[image|1658211]

[image|1658216]

[image|1658215]

[image|1658214]

[image|1658208]

[image|1658210]

[image|1658209]

Status:

open