Pular para o conteúdo principal
Ajuda

Versão atual de: HellsPlumber ,

Título:

Please help! Need help Diagnosing/Troubleshooting TV! (Video included)

Texto:

'''Video:'''

Yesterday my TV decided to stop working and I'm having trouble diagnosing the issue.

Here's a video of the issue: https://youtu.be/F8IWaukZyHg

'''Description:'''

The TV will work properly for around 30-60 seconds.

Then the sound will briefly slow down before the TV "crashes".

It stops responding to the remote (normally a light below the TV flashes when a remote command is received) and a whining noise can be heard at the rear.

After this happens, unplugging/replugging the TV in will cause the power LED to light, but there's no picture, sound or responses to button presses/remote.

Disconnection from power for 10 minutes or so is the only way to get it to show an image again, followed by the usual crash.

I've opened it up check cables and capacitors but all seems fine.

'''Thoughts:'''

Due to the slowing of sound just before it crashes, I feel it may be a lack of sufficient power to the TV, either the fault of the external PSU or the power board in the TV itself.

This is simply based on how other devices react to low power though, I'm not an expert by any means!

If you have any ideas then please let me know!

I'd like to figure out the cause before I start randomly buying replacement parts in an attempt to repair it.

EDIT:

As requested, here are some pictures of the TV's boards.

Inverter board;

[image|1315716]

Inverter board Caps:

[image|1315718]

[image|1315717]

Side Main Board:

[image|1315714]

Main Board:

[image|1315715]

[image|1315713]

TCON:

[image|1318852]

[image|1318853]

TV Overview:

[image|1318814]

dispositivo:

Sony Television

Status:

open

Resposta Aceita:

459315

Editado por: iRobot ,

Título:

Please help! Need help Diagnosing/Troubleshooting TV! (Video included)

Texto:

'''Video:'''

Yesterday my TV decided to stop working and I'm having trouble diagnosing the issue.

Here's a video of the issue: https://youtu.be/F8IWaukZyHg

'''Description:'''

The TV will work properly for around 30-60 seconds.

Then the sound will briefly slow down before the TV "crashes".

It stops responding to the remote (normally a light below the TV flashes when a remote command is received) and a whining noise can be heard at the rear.

After this happens, unplugging/replugging the TV in will cause the power LED to light, but there's no picture, sound or responses to button presses/remote.

Disconnection from power for 10 minutes or so is the only way to get it to show an image again, followed by the usual crash.

I've opened it up check cables and capacitors but all seems fine.

'''Thoughts:'''

Due to the slowing of sound just before it crashes, I feel it may be a lack of sufficient power to the TV, either the fault of the external PSU or the power board in the TV itself.

This is simply based on how other devices react to low power though, I'm not an expert by any means!

If you have any ideas then please let me know!

I'd like to figure out the cause before I start randomly buying replacement parts in an attempt to repair it.

EDIT:

As requested, here are some pictures of the TV's boards.

Inverter board;

[image|1315716]

Inverter board Caps:

[image|1315718]

[image|1315717]

Side Main Board:

[image|1315714]

Main Board:

[image|1315715]

[image|1315713]

TCON:

[image|1318852]

[image|1318853]

TV Overview:

[image|1318814]

dispositivo:

Sony Television

Status:

open

Resposta Aceita:

459315

Editado por: HellsPlumber ,

Título:

Please help! Need help Diagnosing/Troubleshooting TV! (Video included)

Texto:

'''Video:'''
 
Yesterday my TV decided to stop working and I'm having trouble diagnosing the issue.
 
Here's a video of the issue: https://youtu.be/F8IWaukZyHg
 
'''Description:'''
 
The TV will work properly for around 30-60 seconds.
 
Then the sound will briefly slow down before the TV "crashes".
 
It stops responding to the remote (normally a light below the TV flashes when a remote command is received) and a whining noise can be heard at the rear.
 
After this happens, unplugging/replugging the TV in will cause the power LED to light, but there's no picture, sound or responses to button presses/remote.
 
Disconnection from power for 10 minutes or so is the only way to get it to show an image again, followed by the usual crash.
 
I've opened it up check cables and capacitors but all seems fine.
 
'''Thoughts:'''
 
Due to the slowing of sound just before it crashes, I feel it may be a lack of sufficient power to the TV, either the fault of the external PSU or the power board in the TV itself.
 
This is simply based on how other devices react to low power though, I'm not an expert by any means!
 
If you have any ideas then please let me know!
 
I'd like to figure out the cause before I start randomly buying replacement parts in an attempt to repair it.
 
EDIT:
 
As requested, here are some pictures of the TV's boards.
 
Inverter board;
 
[image|1315716]
 
Inverter board Caps:
 
[image|1315718]
 
[image|1315717]
 
Side Main Board:
 
[image|1315714]
 
Main Board:
 
[image|1315715]
 
[image|1315713]
 
TCON:
 
[image|1318852]
 
[image|1318853]
 
TV Overview:
 
[image|1318814]

dispositivo:

Sony Television

Status:

open

Resposta Aceita:

459315

Editado por: HellsPlumber ,

Título:

Please help! Need help Diagnosing/Troubleshooting TV! (Video included)

Texto:

'''Video:'''
 
Yesterday my TV decided to stop working and I'm having trouble diagnosing the issue.
 
Here's a video of the issue: https://youtu.be/F8IWaukZyHg
 
'''Description:'''
 
The TV will work properly for around 30-60 seconds.
 
Then the sound will briefly slow down before the TV "crashes".
 
It stops responding to the remote (normally a light below the TV flashes when a remote command is received) and a whining noise can be heard at the rear.
 
After this happens, unplugging/replugging the TV in will cause the power LED to light, but there's no picture, sound or responses to button presses/remote.
 
Disconnection from power for 10 minutes or so is the only way to get it to show an image again, followed by the usual crash.
 
I've opened it up check cables and capacitors but all seems fine.
 
'''Thoughts:'''
 
Due to the slowing of sound just before it crashes, I feel it may be a lack of sufficient power to the TV, either the fault of the external PSU or the power board in the TV itself.
 
This is simply based on how other devices react to low power though, I'm not an expert by any means!
 
If you have any ideas then please let me know!
 
I'd like to figure out the cause before I start randomly buying replacement parts in an attempt to repair it.
 
EDIT:
 
As requested, here are some pictures of the TV's boards.
 
Inverter board;
 
[image|1315716]
 
Inverter board Caps:
 
[image|1315718]
 
[image|1315717]
 
Side Main Board:
 
[image|1315714]
 
Main Board:
 
[image|1315715]
 
[image|1315713]

TCON:
[image|1318852]
[image|1318853]
[image|1315713]

TCON:
[image|1318852]
[image|1318853]
 
TV Overview:
 
[image|1318814]

dispositivo:

Sony Television

Status:

open

Editado por: HellsPlumber ,

Título:

Please help! Need help Diagnosing/Troubleshooting TV! (Video included)

Texto:

'''Video:'''
 
Yesterday my TV decided to stop working and I'm having trouble diagnosing the issue.
 
Here's a video of the issue: https://youtu.be/F8IWaukZyHg
 
'''Description:'''
 
The TV will work properly for around 30-60 seconds.
 
Then the sound will briefly slow down before the TV "crashes".
 
It stops responding to the remote (normally a light below the TV flashes when a remote command is received) and a whining noise can be heard at the rear.
 
After this happens, unplugging/replugging the TV in will cause the power LED to light, but there's no picture, sound or responses to button presses/remote.
 
Disconnection from power for 10 minutes or so is the only way to get it to show an image again, followed by the usual crash.
 
I've opened it up check cables and capacitors but all seems fine.
 
'''Thoughts:'''
 
Due to the slowing of sound just before it crashes, I feel it may be a lack of sufficient power to the TV, either the fault of the external PSU or the power board in the TV itself.
 
This is simply based on how other devices react to low power though, I'm not an expert by any means!
 
If you have any ideas then please let me know!
 
I'd like to figure out the cause before I start randomly buying replacement parts in an attempt to repair it.
I'd like to figure out the cause before I start randomly buying replacement parts in an attempt to repair it.
 
EDIT:
 
As requested, here are some pictures of the TV's boards.
 
Inverter board;
 
[image|1315716]
 
Inverter board Caps:
 
[image|1315718]
 
[image|1315717]
 
Side Main Board:
 
[image|1315714]
 
Main Board:
 
[image|1315715]
[image|1315713
[image|1315713]

TV Overview:
[image|1318814
]
[image|1315713
[image|1315713]

TV Overview:
[image|1318814
]

dispositivo:

Sony Television

Status:

open

Editado por: HellsPlumber ,

Título:

Please help! Need help Diagnosing/Troubleshooting TV! (Video included)

Texto:

'''Video:'''
 
Yesterday my TV decided to stop working and I'm having trouble diagnosing the issue.
 
Here's a video of the issue: https://youtu.be/F8IWaukZyHg
 
'''Description:'''
 
The TV will work properly for around 30-60 seconds.
 
Then the sound will briefly slow down before the TV "crashes".
 
It stops responding to the remote (normally a light below the TV flashes when a remote command is received) and a whining noise can be heard at the rear.
 
After this happens, unplugging/replugging the TV in will cause the power LED to light, but there's no picture, sound or responses to button presses/remote.
 
Disconnection from power for 10 minutes or so is the only way to get it to show an image again, followed by the usual crash.
 
I've opened it up check cables and capacitors but all seems fine.
 
'''Thoughts:'''
 
Due to the slowing of sound just before it crashes, I feel it may be a lack of sufficient power to the TV, either the fault of the external PSU or the power board in the TV itself.
 
This is simply based on how other devices react to low power though, I'm not an expert by any means!
 
If you have any ideas then please let me know!
 
I'd like to figure out the cause before I start randomly buying replacement parts in an attempt to repair it.

EDIT:
As requested, here are some pictures of the TV's boards.

Inverter board;
[image|1315716]

Inverter board Caps:
[image|1315718]
[image|1315717]

Side Main Board:
[image|1315714]

Main Board:
[image|1315715]
[image|1315713]
I'd like to figure out the cause before I start randomly buying replacement parts in an attempt to repair it.

EDIT:
As requested, here are some pictures of the TV's boards.

Inverter board;
[image|1315716]

Inverter board Caps:
[image|1315718]
[image|1315717]

Side Main Board:
[image|1315714]

Main Board:
[image|1315715]
[image|1315713]

dispositivo:

Sony Television

Status:

open

Editado por: HellsPlumber ,

Título:

TV Crashing.Please help! Need help Diagnosing/TroubleshootingDiagnosing/Troubleshooting TV! (Video included)
TV Crashing.Please help! Need help Diagnosing/TroubleshootingDiagnosing/Troubleshooting TV! (Video included)

Texto:

'''Video:'''

Yesterday my TV decided to stop working and I'm having trouble diagnosing the issue.

Here's a video of the issue: https://youtu.be/F8IWaukZyHg

'''Description:'''

The TV will work properly for around 30-60 seconds.

Then the sound will briefly slow down before the TV "crashes".

It stops responding to the remote (normally a light below the TV flashes when a remote command is received) and a whining noise can be heard at the rear.

After this happens, unplugging/replugging the TV in will cause the power LED to light, but there's no picture, sound or responses to button presses/remote.

Disconnection from power for 10 minutes or so is the only way to get it to show an image again, followed by the usual crash.

I've opened it up check cables and capacitors but all seems fine.

'''Thoughts:'''

Due to the slowing of sound just before it crashes, I feel it may be a lack of sufficient power to the TV, either the fault of the external PSU or the power board in the TV itself.

This is simply based on how other devices react to low power though, I'm not an expert by any means!

If you have any ideas then please let me know!

I'd like to figure out the cause before I start randomly buying replacement parts in an attempt to repair it.

dispositivo:

Sony Television

Status:

open

Editado por: HellsPlumber ,

Título:

NeedTV Crashing. Need help Diagnosing/Troubleshooting TV! Video included.Diagnosing/Troubleshooting! (Video included)
NeedTV Crashing. Need help Diagnosing/Troubleshooting TV! Video included.Diagnosing/Troubleshooting! (Video included)

Texto:

'''Video:'''

Yesterday my TV decided to stop working and I'm having trouble diagnosing the issue.

Here's a video of the issue: https://youtu.be/F8IWaukZyHg

'''Description:'''

The TV will work properly for around 30-60 seconds.

Then the sound will briefly slow down before the TV "crashes".

It stops responding to the remote (normally a light below the TV flashes when a remote command is received) and a whining noise can be heard at the rear.

After this happens, unplugging/replugging the TV in will cause the power LED to light, but there's no picture, sound or responses to button presses/remote.

Disconnection from power for 10 minutes or so is the only way to get it to show an image again, followed by the usual crash.

I've opened it up check cables and capacitors but all seems fine.

'''Thoughts:'''

Due to the slowing of sound just before it crashes, I feel it may be a lack of sufficient power to the TV, either the fault of the external PSU or the power board in the TV itself.

This is simply based on how other devices react to low power though, I'm not an expert by any means!

If you have any ideas then please let me know!

I'd like to figure out the cause before I start randomly buying replacement parts in an attempt to repair it.

dispositivo:

Sony Television

Status:

open

Editado por: HellsPlumber ,

Título:

Need help DiagnosingDiagnosing/Troubleshooting TV! Video included.
Need help DiagnosingDiagnosing/Troubleshooting TV! Video included.

Texto:

'''Video:'''

Yesterday my TV decided to stop working and I'm having trouble diagnosing the issue.

Here's a video of the issue: https://youtu.be/F8IWaukZyHg

'''Description:'''

The TV will work properly for around 30-60 seconds.

Then the sound will briefly slow down before the TV "crashes".

It stops responding to the remote (normally a light below the TV flashes when a remote command is received) and a whining noise can be heard at the rear.

After this happens, unplugging/replugging the TV in will cause the power LED to light, but there's no picture, sound or responses to button presses/remote.

Disconnection from power for 10 minutes or so is the only way to get it to show an image again, followed by the usual crash.

I've opened it up check cables and capacitors but all seems fine.

'''Thoughts:'''

Due to the slowing of sound just before it crashes, I feel it may be a lack of sufficient power to the TV, either the fault of the external PSU or the power board in the TV itself.

This is simply based on how other devices react to low power though, I'm not an expert by any means!

If you have any ideas then please let me know!

I'd like to figure out the cause before I start randomly buying replacement parts in an attempt to repair it.

dispositivo:

Sony Television

Status:

open

Postagem original de: HellsPlumber ,

Título:

Need help Diagnosing TV! Video included.

Texto:

'''Video:'''

Yesterday my TV decided to stop working and I'm having trouble diagnosing the issue.

Here's a video of the issue: https://youtu.be/F8IWaukZyHg

'''Description:'''

The TV will work properly for around 30-60 seconds.

Then the sound will briefly slow down before the TV "crashes".

It stops responding to the remote (normally a light below the TV flashes when a remote command is received) and a whining noise can be heard at the rear.

After this happens, unplugging/replugging the TV in will cause the power LED to light, but there's no picture, sound or responses to button presses/remote.

Disconnection from power for 10 minutes or so is the only way to get it to show an image again, followed by the usual crash.

I've opened it up check cables and capacitors but all seems fine.

'''Thoughts:'''

Due to the slowing of sound just before it crashes, I feel it may be a lack of sufficient power to the TV, either the fault of the external PSU or the power board in the TV itself.

This is simply based on how other devices react to low power though, I'm not an expert by any means!

If you have any ideas then please let me know!

I'd like to figure out the cause before I start randomly buying replacement parts in an attempt to repair it.

dispositivo:

Sony Television

Status:

open