Ir para o conteúdo principal
Help

Current version by: Jimfixer ,

Text:

Hetzelfde iets ervaar ik op een iPhone 6 Plus.
 
BlackCircle app. Voor contacten verwijderd.
 
Dus niet, telkens bij opening contacten of instellingen krijg een vraag om het wachtwoord in te voeren voor BlackCircle.
 
Dit terwijl deze verwijderd is.
 
Wie weet de oplossing?
 
translate :
I experience the same thing on an iPhone 6 Plus.
 
Black Circle app. deleted contacts.
 
So no, each time opening contacts or institutions receive a prompt to enter the password for Black Circle.
 
This while it is removed.
 
Who knows the answer?

Status:

open

Original post by: john kooger ,

Text:

Hetzelfde iets ervaar ik op een iPhone 6 Plus.

BlackCircle app. Voor contacten verwijderd.

Dus niet, telkens bij opening contacten of instellingen krijg een vraag om het wachtwoord in te voeren voor BlackCircle.

Dit terwijl deze verwijderd is.

Wie weet de oplossing?

Status:

open