Ir para o conteúdo principal
Ajuda

Versão atual de: Jimfixer ,

Título:

Upgraded to El Capitain stuck on past splash page

Texto:

I just upgraded an iMac to El Capitain and it stuck on the splach page.  It would boot but just get stuck at the splash screen, loading bar would go all the way but then just get stuck,tried booting to safemode  , ran disk util and to get to the terminal and played around in there nothing. Anyway  decided to reinstall and its no joy stuck in the same spot. so I shut it down and decide to take a break from it . come back after 2 hours and figure id give it another try start the computer and it boots fine. Can anyone tell me whats going on . I dont want to return the machine till I know its going to work fine  Can some of you Mac gurus give a hand here

dispositivo:

iMac Intel 21.5" EMC 2428

Status:

open

Resposta Aceita:

+271394

Editado por: mayer ,

Título:

Upgraded to El Capitain stuck on past splash page

Texto:

I just upgraded an iMac to El Capitain and it stuck on the splach page.  It would boot but just get stuck at the splash screen, loading bar would go all the way but then just get stuck,tried booting to safemode  , ran disk util and to get to the terminal and played around in there nothing. Anyway  decided to reinstall and its no joy stuck in the same spot. so I shut it down and decide to take a break from it . come back after 2 hours and figure id give it another try start the computer and it boots fine. Can anyone tell me whats going on . I dont want to return the machine till I know its going to work fine  Can some of you Mac gurus give a hand here

dispositivo:

-iMac 2013
+iMac Intel 21.5" EMC 2428

Status:

open

Mensagem original de: Jimfixer ,

Título:

Upgraded to El Capitain stuck on past splash page

Texto:

I just upgraded an iMac to El Capitain and it stuck on the splach page.  It would boot but just get stuck at the splash screen, loading bar would go all the way but then just get stuck,tried booting to safemode  , ran disk util and to get to the terminal and played around in there nothing. Anyway  decided to reinstall and its no joy stuck in the same spot. so I shut it down and decide to take a break from it . come back after 2 hours and figure id give it another try start the computer and it boots fine. Can anyone tell me whats going on . I dont want to return the machine till I know its going to work fine  Can some of you Mac gurus give a hand here

dispositivo:

iMac  2013

Status:

open