Pular para o conteúdo principal
Ajuda

Versão atual de: ZANG ,

Título:

My atari keeps disconnecting

Texto:

Hey guy i recently purchased an atari that showed nothing but static. i later on played around with it and noticed when i pull up slightly, it shows some connection. Then i changed the power adapter and it started working but showing black and white. Then to fix that problem i switched it to channel 3 and perfect. It all works fine except the power jack head must be plugged in specifically at an angle to work otherwise shows staticstatic or does not display properly/makes weird sounds.
Hey guy i recently purchased an atari that showed nothing but static. i later on played around with it and noticed when i pull up slightly, it shows some connection. Then i changed the power adapter and it started working but showing black and white. Then to fix that problem i switched it to channel 3 and perfect. It all works fine except the power jack head must be plugged in specifically at an angle to work otherwise shows staticstatic or does not display properly/makes weird sounds.
 
Im using a newer tv is that the problem, or maybe get a RCA to F adapter or try another power adapter? ANY SUGGESTIONS? :)

dispositivo:

Atari 2600

Status:

open

Postagem original de: ZANG ,

Título:

My atari keeps disconnecting

Texto:

Hey guy i recently purchased an atari that showed nothing but static. i later on played around with it and noticed when i pull up slightly, it shows some connection. Then i changed the power adapter and it started working but showing black and white. Then to fix that problem i switched it to channel 3 and perfect. It all works fine except the power jack head must be plugged in specifically at an angle to work otherwise shows static.

Im using a newer tv is that the problem, or maybe get a RCA to F adapter or try another power adapter? ANY SUGGESTIONS? :)

dispositivo:

Atari 2600

Status:

open