Pular para o conteúdo principal
Ajuda

Versão atual de: Dan (detalhes da votação) ,

Título:

Problem with External HD mounting and Disk Utility

Texto:

Hi. I'm using OS-X Yosemite (10.10.3) on a 15" MacBook Pro Retina

I've been using my 2TB WD My Passport Ultra hard drive since around February of this year.

Earlier today when I plugged it in, the Hard Drive didn't show up in my devices in finder. So, I unplugged and tried again. Still nothing. Then, I went to Disk Utility and found that the drive was there, but the partition wasn't mounted and is greyed out. So i tried to verify / repair the disk but have gotten a couple different messages. One being: '''''The partition map needs to be repaired because there's a problem with the EFI system partition's file system''''' The other being '''''Some information was unavailable during an internal lookup''''' This message has shown up more than any other.

I've been able to get in and look at my files once to try to copy the files from the drive after a message popped up and said: '''''Couldn't repair the disk, but I could still open or copy files on the disk but can't save changes to files on the disk'''''

But, I encountered an error that was something along the lines of '''''Operation couldn't be completed because the item "..." is in use'''''. But the file I was trying to copy wasn't open or in use by any program.

SO, I'm in pretty desperate need of some help with this. I have some very important files on this drive that I can't afford to lose. A lot of it irreplaceable. Any help at all would be very much appreciated! Thanks a lot!

dispositivo:

MacBook Pro 15" Retina

Status:

open

Resposta Aceita:

227377

Editado por: Dan ,

Título:

Problem with External HD mounting and Disk Utility

Texto:

Hi. I'm using OS-X Yosemite (10.10.3) on a 15" MacBook Pro Retina
 
I've been using my 2TB WD My Passport Ultra hard drive since around February of this year.
 
Earlier today when I plugged it in, the Hard Drive didn't show up in my devices in finder. So, I unplugged and tried again. Still nothing. Then, I went to Disk Utility and found that the drive was there, but the partition wasn't mounted and is greyed out. So i tried to verify / repair the disk but have gotten a couple different messages. One being: '''''The partition map needs to be repaired because there's a problem with the EFI system partition's file system''''' The other being '''''Some information was unavailable during an internal lookup''''' This message has shown up more than any other.
 
I've been able to get in and look at my files once to try to copy the files from the drive after a message popped up and said: '''''Couldn't repair the disk, but I could still open or copy files on the disk but can't save changes to files on the disk'''''
 
But, I encountered an error that was something along the lines of '''''Operation couldn't be completed because the item "...'''''" is in use"use'''''. But the file I was trying to copy wasn't open or in use by any program.
But, I encountered an error that was something along the lines of '''''Operation couldn't be completed because the item "...'''''" is in use"use'''''. But the file I was trying to copy wasn't open or in use by any program.
 
SO, I'm in pretty desperate need of some help with this. I have some very important files on this drive that I can't afford to lose. A lot of it irreplaceable. Any help at all would be very much appreciated! Thanks a lot!

dispositivo:

MacBook Pro 15" Retina

Status:

open

Editado por: Dan ,

Título:

Problem with External HD mounting and Disk Utility

Texto:

Hi. I'm using OS-X Yosemite (10.10.3) on a 15" MacBook Pro Retina
 
I've been using my 2TB WD My Passport Ultra hard drive since around February of this year.
 
Earlier today when I plugged it in, the Hard Drive didn't show up in my devices in finder. So, I unplugged and tried again. Still nothing. Then, I went to Disk Utility and found that the drive was there, but the partition wasn't mounted and is greyed out. So i tried to verify / repair the disk but have gotten a couple different messages. One being: '''''The partition map needs to be repaired because there's a problem with the EFI system partition's file system''''' The other being '''''Some information was unavailable during an internal lookup''''' This message has shown up more than any other.
 
I've been able to get in and look at my files once to try to copy the files from the drive after a message popped up and said: '''''Couldn't repair the disk, but I could still open or copy files on the disk but can't save changes to files on the disk'''''
 
But, I encountered an error that was something along the lines of "Operation'''''Operation couldn't be completed because the item "..."''''' is in use". But the file I was trying to copy wasn't open or in use by any program.
But, I encountered an error that was something along the lines of "Operation'''''Operation couldn't be completed because the item "..."''''' is in use". But the file I was trying to copy wasn't open or in use by any program.
 
SO, I'm in pretty desperate need of some help with this. I have some very important files on this drive that I can't afford to lose. A lot of it irreplaceable. Any help at all would be very much appreciated! Thanks a lot!

dispositivo:

MacBook Pro 15" Retina

Status:

open

Editado por: Dan ,

Título:

Problem with External HD mounting and Disk Utility

Texto:

Hi. I'm using OS-X Yosemite (10.10.3) on a 15" MacBook Pro Retina
 
I've been using my 2TB WD My Passport Ultra hard drive since around February of this year.
 
Earlier today when I plugged it in, the Hard Drive didn't show up in my devices in finder. So, I unplugged and tried again. Still nothing. Then, I went to Disk Utility and found that the drive was there, but the partition wasn't mounted and is greyed out. So i tried to verify / repair the disk but have gotten a couple different messages. One being: '''''The partition map needs to be repaired because there's a problem with the EFI system partition's file system''''' The other being '''''Some information was unavailable during an internal lookup''''' This message has shown up more than any other.
 
I've been able to get in and look at my files once to try to copy the files from the drive after a message popped up and said itsaid: '''''Couldn't repair the disk, but I could still open or copy files on the disk but can't save changes to files on the disk'''''
I've been able to get in and look at my files once to try to copy the files from the drive after a message popped up and said itsaid: '''''Couldn't repair the disk, but I could still open or copy files on the disk but can't save changes to files on the disk'''''
 
But, I encountered an error that was something along the lines of "Operation couldn't be completed because the item "..." is in use". But the file I was trying to copy wasn't open or in use by any program.
 
SO, I'm in pretty desperate need of some help with this. I have some very important files on this drive that I can't afford to lose. A lot of it irreplaceable. Any help at all would be very much appreciated! Thanks a lot!

dispositivo:

MacBook Pro 15" Retina

Status:

open

Editado por: Dan ,

Título:

Problem with External HD mounting and Disk Utility

Texto:

Hi. I'm using OS-X Yosemite (10.10.3) on a 15" MacBook Pro Retina
 
I've been using my 2TB WD My Passport Ultra hard drive since around February of this year.
 
Earlier today when I plugged it in, the Hard Drive didn't show up in my devices in finder. So, I unplugged and tried again. Still nothing. Then, I went to Disk Utility and found that the drive was there, but the partition wasn't mounted and is greyed out. So i tried to verify / repair the disk but have gotten a couple different messages. One being: ''''The'The partition map needs to be repaired because there's a problem with the EFI system partition's file systemsystem''''' The other being ''Some'''Some information was unavailable during an internal lookuplookup''''' This message has shown up more than any other.
Earlier today when I plugged it in, the Hard Drive didn't show up in my devices in finder. So, I unplugged and tried again. Still nothing. Then, I went to Disk Utility and found that the drive was there, but the partition wasn't mounted and is greyed out. So i tried to verify / repair the disk but have gotten a couple different messages. One being: ''''The'The partition map needs to be repaired because there's a problem with the EFI system partition's file systemsystem''''' The other being ''Some'''Some information was unavailable during an internal lookuplookup''''' This message has shown up more than any other.
 
I've been able to get in and look at my files once to try to copy the files from the drive after a message popped up and said it: ''''Couldn't'Couldn't repair the disk, but I could still open or copy files on the disk but can't save changes to files on the diskdisk'''''
I've been able to get in and look at my files once to try to copy the files from the drive after a message popped up and said it: ''''Couldn't'Couldn't repair the disk, but I could still open or copy files on the disk but can't save changes to files on the diskdisk'''''
 
But, I encountered an error that was something along the lines of "Operation couldn't be completed because the item "..." is in use". But the file I was trying to copy wasn't open or in use by any program.
 
SO, I'm in pretty desperate need of some help with this. I have some very important files on this drive that I can't afford to lose. A lot of it irreplaceable. Any help at all would be very much appreciated! Thanks a lot!

dispositivo:

MacBook Pro 15" Retina

Status:

open

Editado por: Dan ,

Título:

Problem with External HD mounting and Disk Utility

Texto:

Hi. I'm using OS-X Yosemite (10.10.3) on a 15" MacBook Pro Retina
 
I've been using my 2TB WD My Passport Ultra hard drive since around February of this year.
 
Earlier today when I plugged it in, the Hard Drive didn't show up in my devices in finder. So, I unplugged and tried again. Still nothing. Then, I went to Disk Utility and found that the drive was there, but the partition wasn't mounted and is greyed out. So i tried to verify / repair the disk but have gotten a couple different messages. One being: ''The''The partition map needs to be repaired because there's a problem with the EFI system partition's file systemsystem'''' The other being ''Some information was unavailable during an internal lookup'' This message has shown up more than any other.
Earlier today when I plugged it in, the Hard Drive didn't show up in my devices in finder. So, I unplugged and tried again. Still nothing. Then, I went to Disk Utility and found that the drive was there, but the partition wasn't mounted and is greyed out. So i tried to verify / repair the disk but have gotten a couple different messages. One being: ''The''The partition map needs to be repaired because there's a problem with the EFI system partition's file systemsystem'''' The other being ''Some information was unavailable during an internal lookup'' This message has shown up more than any other.
 
I've been able to get in and look at my files once to try to copy the files from the drive after a message popped up and said it: ''couldn't''Couldn't repair the disk, but I could still open or copy files on the disk but can't save changes to files on the diskdisk''''
I've been able to get in and look at my files once to try to copy the files from the drive after a message popped up and said it: ''couldn't''Couldn't repair the disk, but I could still open or copy files on the disk but can't save changes to files on the diskdisk''''
 
But, I encountered an error that was something along the lines of "Operation couldn't be completed because the item "..." is in use". But the file I was trying to copy wasn't open or in use by any program.
But, I encountered an error that was something along the lines of "Operation couldn't be completed because the item "..." is in use". But the file I was trying to copy wasn't open or in use by any program.
 
SO, I'm in pretty desperate need of some help with this. I have some very important files on this drive that I can't afford to lose. A lot of it irreplaceable. Any help at all would be very much appreciated! Thanks a lot!

dispositivo:

MacBook Pro 15" Retina

Status:

open

Editado por: Dan ,

Título:

Problem with External HD mounting and Disk Utility

Texto:

Hi. I'm using OS XOS-X Yosemite 10.10.3(10.10.3) on a 15 inch MBP Retina. I've15" MacBook Pro Retina

I've
been using my 2TB WD My Passport Ultra hard drive since around February of this year. Earlier

Earlier
today when I plugged it in, the hard driveHard Drive didn't show up in my devices in finder. So, iI unplugged and tried again. Still nothing. Then, I went to Disk Utility and found that the drive was therethere, but the partition wasn't mounted and is greyed out. So i tried to verify / repair the disk but have gotten a couple different messages. One being "Thebeing: ''The partition map needs to be repaired because there's a problem with the EFI system partition's file system.system'' The other being "Some''Some information was unavailable during an internal lookup".lookup'' This message has showedshown up more than any other. I've

I've
been able to get in and look at my files once to try to copy the files from the drive after a message popped up and said it "couldn'tit: ''couldn't repair the disk"disk, but i "couldI could still open or copy files on the disk but can't save changes to files on the disk." Butdisk''

But,
I encountered an error that was something along the lines of "Operation couldn't be completed because the item "..." is in use". But the file iI was trying to copy wasn't open or in use by any program. SO

SO
, I'm in pretty desperate need of some help with this. I have some very important files on this drive that I can't afford to lose. A lot of it irreplaceable. Any help at all would be very much appreciated! Thanks a lot!
Hi. I'm using OS XOS-X Yosemite 10.10.3(10.10.3) on a 15 inch MBP Retina. I've15" MacBook Pro Retina

I've
been using my 2TB WD My Passport Ultra hard drive since around February of this year. Earlier

Earlier
today when I plugged it in, the hard driveHard Drive didn't show up in my devices in finder. So, iI unplugged and tried again. Still nothing. Then, I went to Disk Utility and found that the drive was therethere, but the partition wasn't mounted and is greyed out. So i tried to verify / repair the disk but have gotten a couple different messages. One being "Thebeing: ''The partition map needs to be repaired because there's a problem with the EFI system partition's file system.system'' The other being "Some''Some information was unavailable during an internal lookup".lookup'' This message has showedshown up more than any other. I've

I've
been able to get in and look at my files once to try to copy the files from the drive after a message popped up and said it "couldn'tit: ''couldn't repair the disk"disk, but i "couldI could still open or copy files on the disk but can't save changes to files on the disk." Butdisk''

But,
I encountered an error that was something along the lines of "Operation couldn't be completed because the item "..." is in use". But the file iI was trying to copy wasn't open or in use by any program. SO

SO
, I'm in pretty desperate need of some help with this. I have some very important files on this drive that I can't afford to lose. A lot of it irreplaceable. Any help at all would be very much appreciated! Thanks a lot!

dispositivo:

MacBook Pro 15" Retina

Status:

open

Postagem original de: ryanh92nin ,

Título:

Problem with External HD mounting and Disk Utility

Texto:

Hi. I'm using OS X Yosemite 10.10.3 on a 15 inch MBP Retina. I've been using my 2TB WD My Passport Ultra hard drive since around February of this year. Earlier today when I plugged it in, the hard drive didn't show up in my devices in finder. So, i unplugged and tried again. Still nothing. Then, I went to Disk Utility and found that the drive was there but the partition wasn't mounted and is greyed out. So i tried to verify / repair the disk but have gotten a couple different messages. One being "The partition map needs to be repaired because there's a problem with the EFI system partition's file system. The other being "Some information was unavailable during an internal lookup". This message has showed up more than any other. I've been able to get in and look at my files once to try to copy the files from the drive after a message popped up and said it "couldn't repair the disk" but i "could still open or copy files on the disk but can't save changes to files on the disk." But I encountered an error that was something along the lines of "Operation couldn't be completed because the item "..." is in use". But the file i was trying to copy wasn't open or in use by any program. SO, I'm in pretty desperate need of some help with this. I have some very important files on this drive that I can't afford to lose. A lot of it irreplaceable. Any help at all would be very much appreciated! Thanks a lot!

dispositivo:

MacBook Pro 15" Retina

Status:

open