Ir para o conteúdo principal

Conserte seus objetos

Direito de executar reparos

Loja

Ajuda

Versão atual de: Kyle Wiens ,

Título:

New battery not charging

Texto:

I have a 10 gig, 1st generation iPod (yes, from 2002!) that won't charge. I bought and installed a new Newer Tech battery. When I plug it in, it powers up and the battery icon shows it charging. After a few minutes the screen goes blank. When it is disconnected from power it is dead. I have restored from iTunes and hard reset with no success. (BTW, when I hard reset while connected to power (press and hold menu and play) the screen goes blank, then momentarily flashes the dead battery icon, then the apple logo and powers up.)

Any ideas? Could the "new" battery be old and unable to charge?

Thanks for your help!

dispositivo:

1stiPod 1st Generation 10 Gig iPod
1stiPod 1st Generation 10 Gig iPod

Status:

open

Editado por: Kyle Wiens ,

Título:

New battery not charging

Texto:

I have a 10 gig, 1st generation iPod (yes, from 2002!) that won't charge. I bought and installed a new Newer Tech battery. When I plug it in, it powers up and the battery icon shows it charging. After a few minutes the screen goes blank. When it is disconnected from power it is dead. I have restored from iTunes and hard reset with no success. (BTW, when I hard reset while connected to power (press and hold menu and play) the screen goes blank, then momentarily flashes the dead battery icon, then the apple logo and powers up.)

Any ideas? Could the "new" battery be old and unable to charge?

Thanks for your help!

dispositivo:

1st Generation 10 Gig iPod

Status:

open

Mensagem original de: bigvoice ,

Título:

New battery not charging

Texto:

I have a 10 gig, 1st generation iPod (yes, from 2002!) that won't charge. I bought and installed a new Newer Tech battery. When I plug it in, it powers up and the battery icon shows it charging. After a few minutes the screen goes blank. When it is disconnected from power it is dead. I have restored from iTunes and hard reset with no success. (BTW, when I hard reset while connected to power (press and hold menu and play) the screen goes blank, then momentarily flashes the dead battery icon, then the apple logo and powers up.)

Any ideas? Could the "new" battery be old and unable to charge?

Thanks for your help!

dispositivo:

1st Generation 10 Gig iPod

Status:

open